26 juni 2023 2 min. leestijd

Infocaster weer betrokken bij de Airborne Freedom Run

Remko Wijnbergen
Remko Wijnbergen
Sparringpartner

Infocaster, een echte Arnhemse onderneming voor het realiseren van websites, verbindt zich ook in 2023 weer aan de Airborne Freedom Run. Dit evenement brengt jong en oud in beweging en heeft aandacht voor de geschiedenis van Arnhem


Tijdens de 2023 UCI BMX Racing World Cup op Papendal werd de samenwerking tussen de Airborne Freedom Run en infocaster bekrachtigd met een handtekening op de overeenkomst voor dit jaar.

Remko Wijnbergen, directeur van Infocaster én zelf actief hardloper, benadrukt de betekenis van het partnerschap: “We zijn er trots op dat we, net als voorgaande jaren, verbonden zijn aan de Airborne Freedom Run. Als Arnhems bedrijf voelen we ons sterk verbonden met de Airborne Freedom Run. Dit partnerschap toont aan dat we actief, betrokken en altijd in beweging zijn. Dit evenement brengt niet alleen mensen samen met hardlopen, maar het herinnert ons ook aan het belang van vrijheid, vrijheid van meningsuiting en welke offers er zijn gemaakt. Stop zeker even bij de begraafplaats als je gaat lopen, het is indrukwekkend.

De Airborne Freedom Run vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 september 2023. Het evenement heeft verschillende afstanden, met als hoofd evenement de 10 kilometer en trekt jaarlijks duizenden deelnemers en toeschouwers. De 10 kilometer run op zondag neemt de hardlopers, tijdens de loop van Papendal naar het centrum van Arnhem, mee in het verhaal rondom de historische slag om Arnhem.

Infocaster tekent contract sponsoring Airborne Freedom Run tijdens BMX event op Papendal

Foto: directeur hotel- en sportcentrum Jochem Schellens, Voorzitter Stichting Bridge to Bridge Arjan de Vries, CEO Infocaster Remko Wijnbergen en wedstrijd coördinator Jasper Koelewijn.