Websiteprojecten - Zo doen we dat bij Infocaster

Opdrachten en webprojecten voor onze klanten. Het effect van online optimalisatie, live brengen van websites. Alle projecten zie je op deze pagina.

We gaan samen met jou op zoek naar de ideale (responsive) website, webapplicatie, smartphone app of de beste manier van communiceren met de doelgroepen van jouw organisatie op social media. Het klinkt misschien gek, maar we hebben regelmatig potentiële opdrachtgevers geholpen door juist geen nieuwe website te bouwen. Er kan vaak al veel bereikt worden door bedrijven te wijzen op eenvoudige aanpassingen in de organisatie en in hun huidige website. Of door een standaardmogelijkheid uit de markt toe te voegen. Alles voor rendement voor de opdrachtgever.

En als blijkt dat de ideale oplossing een toepassing is die Infocaster kan bouwen, dan helpen we natuurlijk maar al te graag bij de ontwikkeling en realisatie. Om wanneer het af is, dit trots op onze website te laten zien.

The Fearless Organization Scan

The Fearless Organization Scan brengt in beeld hoe teamleden de psychologische veiligheid binnen hun team ervaren. Infocaster ontwierp de nieuwe website voor de internationale community. Daarna maakten we 'm interactief, ontwikkelden we op Umbraco en…

Lees meer

Umbraco-website voor a.s.r. real estate

De nieuwe website van a.s.r. real estate is meertalig, overzichtelijk en uitstekend beheersbaar. Infocaster ontwierp en ontwikkelde 'm, op Umbraco.

Lees meer

Bridge to bridge wordt Airborne Freedom Run

Het belangrijkste hardloopevenement van Arnhem, dat is de Airborne Freedom Run. Infocaster ontwikkelde de website en identiteit, waar je je eenvoudig inschrijft én waar een stuk geschiedenis tot leven wordt gebracht.

Lees meer

Meertalige corporate website voor Hoogwegt

's Werelds grootste particuliere leverancier van zuivelingrediënten heeft een nieuwe meertalige corporate website op Umbraco. Ontwikkeld door Infocaster, klaar voor 130 landen.

Lees meer

Platform met kennisbank voor a.s.r. vermogensbeheer

Infocaster ontwikkelde voor a.s.r. vermogensbeheer op Umbraco een nieuwe website die vriendelijk is voor de bezoeker én de contentbeheerder.

Lees meer

Olympisch platform voor TeamNL

Een platform voor TeamNL, waar oranjefans hun favoriete sporters kunnen volgen. Eén plek voor sporters, coaches, teams en fans in hun ‘Road to Beijing'. Alles weten. Niks missen.

Lees meer