Cases

Een greep uit onze projecten zie je op deze pagina.

Zo doen we dat bij Infocaster

We gaan samen met jou op zoek naar de ideale (responsive) website, webapplicatie, smartphone app of de beste manier van communiceren met de doelgroepen van jouw organisatie op social media. Het klinkt misschien gek, maar we hebben regelmatig potentiële opdrachtgevers geholpen door juist geen nieuwe website te bouwen. Er kan vaak al veel bereikt worden door bedrijven te wijzen op eenvoudige aanpassingen in de organisatie en in hun huidige website. Of door een standaardmogelijkheid uit de markt toe te voegen. Alles voor rendement voor de opdrachtgever.

En als blijkt dat de ideale oplossing een toepassing is die Infocaster kan bouwen, dan helpen we natuurlijk maar al te graag bij de ontwikkeling en realisatie. Om wanneer het af is, dit trots op onze website te laten zien.

Dashboard matching data d.m.v. UWLR-koppeling

Voor Sanoma Learning/Malmberg hebben we een omgeving ontwikkeld die op een automatische manier door middel van UWLR, leerlingresultaten stuurt naar alle gekoppelde LAS-systemen in Nederland.

Lees meer

Grip op de voortgang van je beugelbehandeling

Samen met Orthocenter hebben we een nieuwe Mijn omgeving ontwikkeld waarbij patiënten op een veilige en eenvoudige manier toegang hebben tot hun behandeldossier en hun afspraken 24/7 kunnen checken en verzetten.

Lees meer

The Fearless Organization Scan

The Fearless Organization Scan brengt in beeld hoe teamleden de psychologische veiligheid binnen hun team ervaren. Infocaster ontwierp de nieuwe website voor de internationale community. Daarna maakten we 'm interactief, ontwikkelden we op Umbraco en…

Lees meer

Umbraco-website voor a.s.r. real estate

De nieuwe website van a.s.r. real estate is meertalig, overzichtelijk en uitstekend beheersbaar. Infocaster ontwierp en ontwikkelde 'm, op Umbraco.

Lees meer

Bridge to bridge wordt Airborne Freedom Run

Het belangrijkste hardloopevenement van Arnhem, dat is de Airborne Freedom Run. Infocaster ontwikkelde de website en identiteit, waar je je eenvoudig inschrijft én waar een stuk geschiedenis tot leven wordt gebracht.

Lees meer

Meertalige corporate website voor Hoogwegt

's Werelds grootste particuliere leverancier van zuivelingrediënten heeft een nieuwe meertalige corporate website op Umbraco. Ontwikkeld door Infocaster, klaar voor 130 landen.

Lees meer