Websiteprojecten - Zo doen we dat bij Infocaster

Opdrachten en webprojecten voor onze klanten. Het effect van online optimalisatie, live brengen van websites. Alle projecten zie je op deze pagina.

We gaan samen met jou op zoek naar de ideale (responsive) website, webapplicatie, smartphone app of de beste manier van communiceren met de doelgroepen van jouw organisatie op social media. Het klinkt misschien gek, maar we hebben regelmatig potentiële opdrachtgevers geholpen door juist geen nieuwe website te bouwen. Er kan vaak al veel bereikt worden door bedrijven te wijzen op eenvoudige aanpassingen in de organisatie en in hun huidige website. Of door een standaardmogelijkheid uit de markt toe te voegen. Alles voor rendement voor de opdrachtgever.

En als blijkt dat de ideale oplossing een toepassing is die Infocaster kan bouwen, dan helpen we natuurlijk maar al te graag bij de ontwikkeling en realisatie. Om wanneer het af is, dit trots op onze website te laten zien.

Platform met kennisbank voor a.s.r. vermogensbeheer

Infocaster ontwikkelde voor a.s.r. vermogensbeheer op Umbraco een nieuwe website die vriendelijk is voor de bezoeker én de contentbeheerder.

Lees meer

Olympisch platform voor TeamNL

Een platform voor TeamNL, waar oranjefans hun favoriete sporters kunnen volgen. Eén plek voor sporters, coaches, teams en fans in hun ‘Road to Beijing'. Alles weten. Niks missen.

Lees meer

Umbraco-website voor Lunet

Infocaster ontwikkelde de website waar alles op één plek te vinden is: het verhaal en de diensten van Lunet, de mogelijkheid om je voor zorg aan te melden én een uitgebreid werkenbij-gedeelte.

Lees meer

Sitecore-website voor Allego

De nieuwe corporate website van Allego heeft zichtbaar én onzichtbaar werk van Infocaster erin: we ontwikkelden 'm in Sitecore en zorgden met front-end technieken dat de interactie in de website er super uitziet.

Lees meer

Golfstart: het platform om te beginnen met golf

Infocaster ontwikkelde het landelijke boekingsplatform Golfstart. De plek voor iedereen die wil beginnen met golf.

Lees meer

Umbraco-website voor Platform WOW

Platform WOW brengt beheerders van de weg, vaarweg en het water samen. Infocaster ontwikkelde een nieuwe website die de weg- en waterbeheerders helpt te verbinden.  

Lees meer