Cases

We gaan samen met bedrijven op zoek naar de ideale (responsive) website, webapplicatie, smartphone app of de beste manier van communiceren op social media. Pas als die oplossing bedacht is en past bij de mogelijkheden, helpen we bij de realisatie ervan. Het klinkt misschien wat gek, maar wij hebben regelmatig potentiële opdrachtgevers geholpen door juist geen nieuwe website te bouwen. Er kan vaak al veel bereikt worden door bedrijven te wijzen op eenvoudige aanpassingen in de organisatie en in hun huidige website. Of door een standaardmogelijkheid uit de markt toe te voegen. Alles voor rendement voor de opdrachtgever.

En als blijkt dat de ideale oplossing een toepassing is die Infocaster kan bouwen, dan helpen we natuurlijk al te graag bij de ontwikkeling en realisatie. Om wanneer het af is, dit trots op onze website te laten zien.

Een digitale leeromgeving voor heel Nederland

Een volledig nieuwe online omgeving die het leven van de leerkracht een stuk makkelijker maakt: Momento.

Lees meer

Van contentstrategie naar website voor Liandon

Een contentstrategie en online omgeving waar het verhaal van Liandon op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier verteld wordt.

Lees meer

Galleo; innovatie in de bouwwereld

Meer transparantie in de bouw door beoordelingen van projectpartners onderling. Infocaster maakte van Galleo een internationaal Community Platform.

Lees meer

Een nieuwe website voor HelloData

Van Interaction Design tot front-end- en back-end-ontwikkeling op Umbraco. Infocaster ontwikkelde de nieuwe website van HelloData.

Lees meer

Redesign Liberation Route Europe

Een nieuwe, responsive online omgeving waar je alle informatie over de Liberation Route Europe kunt vinden en de route zelf kunt ervaren.

Lees meer

Promotie van Smoov

Bij een nieuwe app in de markt zetten hoort natuurlijk ook de nodige promotie. Daar kwam Infocaster in beeld. We ontwikkelden een website en zorgden voor de social-media-inzet.

Lees meer