Cases - Zo doen we dat bij Infocaster

We gaan samen met bedrijven op zoek naar de ideale (responsive) website, webapplicatie, smartphone app of de beste manier van communiceren op social media. Pas als die oplossing bedacht is en past bij de mogelijkheden, helpen we bij de realisatie ervan. Het klinkt misschien wat gek, maar wij hebben regelmatig potentiële opdrachtgevers geholpen door juist geen nieuwe website te bouwen. Er kan vaak al veel bereikt worden door bedrijven te wijzen op eenvoudige aanpassingen in de organisatie en in hun huidige website. Of door een standaardmogelijkheid uit de markt toe te voegen. Alles voor rendement voor de opdrachtgever.

En als blijkt dat de ideale oplossing een toepassing is die Infocaster kan bouwen, dan helpen we natuurlijk al te graag bij de ontwikkeling en realisatie. Om wanneer het af is, dit trots op onze website te laten zien.

Online AOV funnel voor De Amersfoortse

Vroeger sloot je een AOV af met een verzekeringsadviseur. De Amersfoortse en Infocaster gingen de uitdaging aan: een online tool ontwikkelen die het mogelijk maakt om online een AOV af te sluiten.

Lees meer

Een klantportaal voor Allego op Sitecore

Infocaster is onderdeel van het ontwikkelteam dat op Sitecore een klantportaal bouwt dat inzicht geeft in de activiteiten van een laadpaal en de mogelijkheid biedt om laadpalen op afstand te besturen.

Lees meer

Een narrative strategy en online platform voor Ren tegen kanker

Het schrijven van een narrative strategy is Infocasters methode om een strategie tot leven te brengen. De bestaande strategie van Ren tegen kanker hebben we daarom omgezet naar een krachtig verhaal en vervolgens doorvertaald naar concrete middelen.

Lees meer

Van contentstrategie naar website voor Qirion

Een contentstrategie en online omgeving waar het verhaal van Liandon op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier verteld wordt.

Lees meer

Galleo; innovatie in de bouwwereld

Meer transparantie in de bouw door beoordelingen van projectpartners onderling. Infocaster maakte van Galleo een internationaal Community Platform.

Lees meer

Redesign Liberation Route Europe

Een nieuwe, responsive online omgeving waar je alle informatie over de Liberation Route Europe kunt vinden en de route zelf kunt ervaren.

Lees meer