Websiteprojecten - Zo doen we dat bij Infocaster

Opdrachten en webprojecten voor onze klanten. Het effect van online optimalisatie, live brengen van websites. Alle projecten zie je op deze pagina.

We gaan samen met jou op zoek naar de ideale (responsive) website, webapplicatie, smartphone app of de beste manier van communiceren met de doelgroepen van jouw organisatie op social media. Het klinkt misschien gek, maar we hebben regelmatig potentiële opdrachtgevers geholpen door juist geen nieuwe website te bouwen. Er kan vaak al veel bereikt worden door bedrijven te wijzen op eenvoudige aanpassingen in de organisatie en in hun huidige website. Of door een standaardmogelijkheid uit de markt toe te voegen. Alles voor rendement voor de opdrachtgever.

En als blijkt dat de ideale oplossing een toepassing is die Infocaster kan bouwen, dan helpen we natuurlijk maar al te graag bij de ontwikkeling en realisatie. Om wanneer het af is, dit trots op onze website te laten zien.

Nieuwe belevingswebsite voor Burgers' Zoo

Burgers' Zoo in Arnhem, het klantvriendelijkste leisure bedrijf van Nederland, brengt de beleving van het dierenpark online. Met een nieuwe website, ontwikkeld door Infocaster. 

Lees meer

BOQUE app, Nederlandse architectuur in je broekzak

De missie van Boque: elk gebouw in Nederland op de kaart zetten. Met de door Infocaster ontwikkelde BOQUE app is het zover: vanaf je eigen telefoon ga je op ontdekkingsreis door architectuur in Nederland.  

Lees meer

Een digitale leeromgeving voor heel Nederland

Een volledig nieuwe online omgeving die het leven van de leerkracht een stuk makkelijker maakt: Momento.

Lees meer

Stuur een digitale uitnodigingskaart bij Ardanta

Een zomers goed gesprek. Daar draait dit jaar de campagne van uitvaartverzekeraar Ardanta om. Infocaster bouwde het digitaal platform zodat bezoekers een digitale uitnodigingskaart kunnen sturen aan vrienden of familie.

Lees meer

Leren zichtbaar maken met de Groeimeter van Cito

Cito's Groeimeter geeft leerkrachten en leerlingen grip op leerdoelen. Het geeft leerkrachten inzicht in welk leerdoel elke leerling beheerst en geeft leerlingen de ruimte om te leren en daar feedback op te krijgen. Samen met Cito ontwikkelde Infocas…

Lees meer

Ucommerce webshop voor KantoorProfi op Umbraco

Voor een nieuwe voorraad whiteboardreiniger of zit-sta-bureaus: je zoektocht start online. Dat is precies de plek waar KantoorProfi zijn kantoorproducten en -diensten aanbiedt. Infocaster ontwikkelde de webshop op Umbraco.

Lees meer