Cases

We gaan samen met bedrijven op zoek naar de ideale (responsive) website, webapplicatie, smartphone app of de beste manier van communiceren op social media. Pas als die oplossing bedacht is en past bij de mogelijkheden, helpen we bij de realisatie ervan. Het klinkt misschien wat gek, maar wij hebben regelmatig potentiële opdrachtgevers geholpen door juist geen nieuwe website te bouwen. Er kan vaak al veel bereikt worden door bedrijven te wijzen op eenvoudige aanpassingen in de organisatie en in hun huidige website. Of door een standaardmogelijkheid uit de markt toe te voegen. Alles voor rendement voor de opdrachtgever.

En als blijkt dat de ideale oplossing een toepassing is die Infocaster kan bouwen, dan helpen we natuurlijk al te graag bij de ontwikkeling en realisatie. Om wanneer het af is, dit trots op onze website te laten zien.

Cirkel Reizen en Mambo Travel

Een verre reis naar Afrika met de kinderen, een rondreis door Zuidoost-Azië in je eentje of op wintersport met een groep? Met Cirkel.nl en Mambo.nl kan het allemaal. En Infocaster mocht deze twee websites realiseren. Van concept en design tot de technische ontwikkeling.

Lees meer

Partnership met D-Reizen

Infocaster is de vaste IT-partner van D-Reizen op het gebied van frontend- en backend-ontwikkeling voor de website van D-Reizen. Zo voegden we het CMS Umbraco toe en zorgen we er met 'varnish' voor dat de website in alle gevallen goed bereikbaar blijft.

Lees meer

Sport.nl voor NOC*NSF

Voor NOC*NSF hebben we een interactief sportplatform ontwikkeld: Sport.nl. Hét platform voor alle sporters in Nederland. Van fanatiekelingen tot mensen die af en toe sporten en van voetballers tot boogschutters of tennissers en zwemmers. Op Sport.nl ...

Lees meer

Digitale beleving Burgers' Zoo

Al meer dan 100 jaar een fantastisch dierenpark: dat is Koninklijke Burgers’ Zoo. Met jaarlijks bijna anderhalf miljoen bezoekers. Infocaster heeft, als vaste partner van Burgers’ Zoo, het nieuwe burgerszoo.nl en de eerste Apple TV app voor dierentuinen gemaakt.

Lees meer

Digitale leeromgeving My name is Tom

Voor Jongbloed Educatief ontwikkelde Infocaster zowel het design als de techniek van de digitale leeromgeving 'My name is Tom': een digitale leeromgeving voor basisschoolleerlingen om spelenderwijs kennis te maken met de Engelse taal.

Lees meer

Responsive Umbraco website voor Openbaar Laden

Voor Allego, voorheen Alliander Mobility Services, maakten we de website Openbaar Laden. Een platform waarop twee doelgroepen worden bediend: de e-rijder en gemeenten.

Lees meer