De verzeker-uw-uitvaart-tool voor Ardanta

Het afsluiten van een uitvaartverzekering zo makkelijk, overzichtelijk en aantrekkelijk mogelijk maken. Hallo verzeker-uw-uitvaart-tool! Infocaster aan het werk met en voor Ardanta.

Hoe maak je het afsluiten van een uitvaartverzekering makkelijk, overzichtelijk én aantrekkelijk? Als vaste partner van uitvaartverzekeraar Ardanta voor online omgevingen is Infocaster deze uitdaging aangegaan. Met de handige verzeker-uw-uitvaart-tool als resultaat. Niet zomaar een tool: een tool die stap voor stap inzichtelijk maakt wat de verwachte kosten van je uitvaart zijn, en waarvoor je je vervolgens direct kunt verzekeren. Wel zo handig.

Doelgroep

De verzeker-uw-uitvaart-tool is er voor iedereen die eenvoudig een uitvaartverzekering wil afsluiten. Tijdens de ontwikkeling van de tool is rekening gehouden met de aansluiting van de verzekering-propositie bij een jongere doelgroep.

Wat hebben we gedaan?

 • Consultancy op de logica en interactie van het volledige funnel-concept
 • Architectuur-vraagstukken getackeld
 • Back-end development op Umbraco
 • Responsive front-end development

In dit project werkten Infocaster en Ardanta gezamenlijk in een scrum-team. Met wekelijkse voortgangsbesprekingen en elke twee weken een moment om vorderingen, uitdagingen en business rule logica te bespreken.

 


“De intensieve samenwerking met Infocaster hebben wij als heel prettig ervaren. Specialisten die niet alleen een goed stuk code weten te schrijven, maar ook meedenken over het achterliggende doel en de uiteindelijke gebruiker. Zo komen we samen verder. We zijn trots op het resultaat dat er nu staat en trots op de samenwerking met Infocaster. De komende tijd gaan we de tool verder optimaliseren zodat we onze klanten steeds beter kunnen helpen.”

- Fedor Achterkamp, Ardanta  


 

Resultaat

De verzeker-uw-uitvaart-tool: een funnel in contentmanagementsysteem Umbraco die gekoppeld is aan de Mijn Ardanta-omgeving. Vanuit een iframe is de tool moeiteloos inzetbaar op de websites van tussenpersonen waar Ardanta mee samenwerkt. De funnel is bijvoorbeeld geïntegreerd in de website van PC Uitvaart. 

De tool bestaat uit twee onderdelen:

 • De kapitaal-tool: op basis van je persoonlijke uitvaartwensen wordt er een schatting van de uitvaartkosten gemaakt.

 • De financierings-tool: de mogelijkheid om een uitvaartverzekering af te sluiten voor het bedrag van de geschatte uitvaartkosten. Niet alleen voor jezelf, maar voor het hele gezin. Wel zo efficiënt!

De verzeker-uw-uitvaart-tool bekijk je hier

Infocaster-team

 • Harm-Jan Abbing: front-end development

 • Jonathan Vredenbarg: front-end development

 • Patrick van Lohuizen: back-end development

 • Remko Wijnbergen: consultancy / projectmanagement

 • Stefan Kip: back-end development