• media 5w3etea2 afvalwijzer.png casus image

Digitale afval- en rioolwijzer

voor Gemeente Arnhem

Gewenste situatie:
De Gemeente Arnhem wenst een digitale afvalwijzer waar inwoners en bedrijven van de gemeente, na het invullen van hun postcode en huisnummer, meteen alle ophaalgegevens van het adres kunnen zien.

Infocaster heeft voor de gemeente Arnhem een handige, digitale afvalwijzer ontwikkeld. Deze website stelt de gemeente in staat om op een effeciënte en effectieve manier te communiceren over ophalen van afval in Arnhem. Deze digitale afvalwijzer geeft de inwoner en/of het bedrijf alle belangrijke gegevens omtrent het ophalen van afval in Arnhem.

Nadat de gebuiker zijn/haar adres heeft ingevuld worden alle ophaalgegevens voor dat specifieke adres getoond. In de overzichtelijke kalender zijn ook de verschillende afvalstromen te zien en kan er makkelijk gefilterd worden op maand, afvalsoort etc.

Interactief
De gebruiker van de digitale afvalwijzer kan in één oogopslag zien wat de ophaalgegevens zijn in de gemeente. Naast de gebruiksvriendelijke 'interface' heeft Infocaster het mogelijk gemaakt om de digitale afvalwijzer op een gemakkelijke manier uit te printen.Er is ook een eenvoudige koppeling mogelijk met de digitale agenda van de aanvrager. Dat betekent dat de gegevens in een digitale agenda gezet kunnen worden zodat de aanvrager een herinnering krijgt ingesteld.

Bekijk je eigen afvalwijzer op: www.arnhem.nl