Online marketing Dock Four

Dock Four is een merk op de Nederlandse interieurmarkt met een innovatief product: Stylepads. Infocaster is betrokken bij de online marketing van Dock Four: van social media-strategie tot e-mailmarketing, van consultancy tot uitvoering.

Dock Four is een merk op de interieurmarkt met een innovatief product: Stylepads. Flexibele wandpanelen die je zelf samenstelt. Dock Four is de bedenker, de consument is de ontwerper. Je kiest zelf de kleuren en materialen en maakt je ontwerp af met functionele tools: van een boekenplank tot USB-poort en van een magazinehouder tot klok. 

Om Dock Four sterk in de markt te zetten is Infocaster vanaf de start van het merk in 2015 betrokken bij de online marketing. Van social media-strategie tot e-mailmarketing, van consultancy tot uitvoering. Zodat Dock Four op belangrijke momenten aanwezig is waar de doelgroep zich bevindt, met content die de potentiële klant wíl zien. Win-win!

Strategische contentmarketing-kalender

Om er op de juiste momenten met passende content te zijn ontwikkelt Infocaster de contentmarketing-kalender van Dock Four. Met gezamenlijke brainstormsessies geven we concreet vorm aan de verschillende communicatiemomenten. Daarbij houden we rekening met relevante promo-momenten en de algemene marketingkalender van Dock Four. Want de lancering van nieuwe functionals of het gebruik van Dock Four Stylepads in een vtwonen-aflevering zijn nou net de momenten die, met een effectieve inzet van communicatie, het merk een boost geven.

Dock Four op social media

Geïntegreerd in de contentmarketing-kalender zit de social media-strategie voor Dock Four. Denk hierbij aan organische posts op Facebook, de Instagram-feed en Instagram-stories. Op basis van bestaand beeldmateriaal van Dock Four ontwikkelen we social-posts en stories waarmee we interieurliefhebbers inspireren.

Always-on-campagne

Naast het organisch plaatsen van updates zetten we ook in op social advertising op Instagram en Facebook, getarget op een relevante doelgroep. Een campagne die always-on is, waarmee we de doelgroep blijven aanspreken. Dat doen we met specifieke content die aansluit op de fase van de customer journey waarin de getargete doelgroep zich bevindt. Van het eerste contact met Dock Four tot aan de opvolging na een aankoop van Dock Four Stylepads.