• media bzqngude corona check in app.jpg casus image

Digitaal je gasten inchecken met de gratis Infocaster Gasten Registratie Applicatie

In plaats van formulieren bij de ingang

Ondernemingen en horecagelegenheden die gasten ontvangen, zijn volgens de RIVM-richtlijnen verplicht een gastenregistratie bij te houden. Met de Gasten Registratie Applicatie van Infocaster wordt het "check gesprek" en de gastenregistratie op een handige, veilige en digitale manier georganiseerd.

Je hoeft geen medewerkers aan de deur te zetten om gasten te interviewen, en de gegevens van je bezoekers liggen niet open op een A4'tje. Helemaal AVG-proof. Helemaal snel. En helemaal gratis.

Interesse in de gratis Gasten Registratie Applicatie?

Stuur een e-mail aan sjoerd.reijnen@infocaster.net

Snel en veilig je gasten geregistreerd

 

Zo werkt de Gasten Registratie Applicatie 

Met de Gasten Registratie Applicatie van Infocaster registreren de gasten van jouw organisatie, restaurant of sportclub zich snel, eenvoudig en veilig bij aankomst.

Check in
Bij binnenkomst scant je gast met de camera van zijn of haar smartphone de QR-code

Gezondheidscheck
Door het scannen van de QR-code opent de webpagina van de gastenregistratie. Je gast beantwoordt de vragen uit de gezondheidscheck en geeft zijn of haar contactgegevens op 

Registratie geslaagd
Antwoorden in orde? Dan is je gast ingecheckt

De Gasten Registratie Applicatie schrijft de contactgegevens van je gast weg in een veilige database. Deze database wordt gehost in de cloud van Microsoft Azure. Na 14 dagen worden de gegevens van je bezoekers automatisch verwijderd.

Wat gebeurt er als iemand die eerder bij jou te gast is geweest, positief is getest op corona?
Wanneer een gast laat weten dat hij/zij positief is getest op corona, leveren we onder strikte voorwaarden een lijst aan met de contactgegevens van de ingecheckte gasten van die dag. Deze personen kunnen dan gericht worden geïnformeerd. De persoonsgegevens worden automatisch na 14 dagen verwijderd uit de database.

Interesse in de gratis Gasten Registratie Applicatie?

Infocaster stelt de de Gasten Registratie Applicatie gratis ter beschikking aan ondernemingen, restaurants en (sport)clubs waar veel mensen zich aan moeten melden.