• media xzznhw3c urltracker.png casus image

Infocaster UrlTracker

In top 5 download van Umbraco packages

Wie wel eens aan de content van een website werkt herkent het: soms is een andere titel voor je gepubliceerde bericht toch echt beter. Zo'n wijziging zorgt dat ook de landing van je bericht - de url - verandert. Met de door Infocaster ontwikkelde UrlTracker wordt bezoek dat naar de oude url gaat, netjes doorgeleid naar de juiste plek.

UrlTracker leidt bezoek naar de juiste plek

De UrlTracker van Infocaster is een gratis plugin voor Umbraco, het open source contentmanagementsysteem (CMS). Oude of niet-bestaande url's worden van een "verhuiskaart' voorzien. Bezoek gaat dankzij deze kaart naar de juiste url, waar de nieuwe content te vinden is.

Die 301 URL-tracker komt ook van pas wanneer je een nieuwe website lanceert, op een nieuw internetdomein. Door de top 100 url's van de huidige website in de UrlTracker te plaatsen zorg je dat:

  • je bezoek landt op de juiste pagina
  • de in zoekmachines eerder opgebouwde waarde van de pagina blijft behouden

 

Wil je meer informatie over de UrlTracker?

Stuur een e-mail aan sjoerd.reijnen@infocaster.net

 

Gebruiksgemak

De plugin blinkt uit door te registreren welke aanvragen er mislukken en waar nog geen verhuiskaart voor gemaakt is. Door deze url's in een overzichtelijke, doorzoekbare lijst te tonen is het voor contentbeheerders makkelijk om deze verhuiskaarten zelf aan te maken.

301-tracker

In top 5 download Umbraco packages

De UrlTracker wordt door eindgebruikers én ontwikkelaars gewaardeerd. Onze plugin staat continu in de top 5 van Umbraco packages downloads. Regelmatig komen we de UrlTracker tegen bij Umbraco-websites die Infocaster overneemt! 

Nieuwsbrief

Elk kwartaal sturen we een nieuws-update. Over mooie klantprojecten en bijvoorbeeld nieuwe Umbraco-plugins van Infocaster die het contentbeheer van je website makkelijker maken. Als eerste een update ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.