Asset 1

Meer over Infocaster

Fullservice webbureau Infocaster bestaat uit zo'n 30 personen voor het ontwikkelen van online applicaties en websites. Het team heeft verschillende disciplines: van conceptontwikkeling, (interaction) design, app- & webdevelopment, user experience testing en e-mailmarketing tot contentmarketingstrategie en -uitvoering. Voor al deze disciplines hebben we de eigen specialisten in huis.

 • Waarom Infocaster

  Iedereen hoort beloond te worden voor de inzet die als persoon en als team geleverd wordt. Daarom kijken we niet alleen naar jouw prestatie, maar ook naar de prestatie van de hele organisatie.

  Lees meer
 • Zelfsturing

  Bij Infocaster geloven we erin dat de eigen professionals zelf het beste weten wat goed voor klanten en de organisatie is. Daarom ligt de beslissingsbevoegdheid bij projectgroepen. En zijn er geen leidinggevenden maar werken we in alle openheid.

  Lees meer
 • Hoe wij werken

  Werken bij Infocaster is meer dan werken alleen. Goed samenwerken vinden we belangrijk, net als een prettige en veilige werkomgeving. Alles wat je moet weten over werken bij Infocaster lees, zie of hoor je op deze pagina.

  Lees meer
 • Persoonlijke ontwikkeling

  Bij Infocaster geloven we niet in veel dingen. In één ding wel: je voortdurend blijven ontwikkelen.  Steeds beter worden in je vak. Je impact vergroten. Omdat dat is waar de meeste mensen écht voor uit hun bed komen.

  Lees meer