Persoonlijke ontwikkeling

Bij Infocaster geloven we niet in veel dingen. In één ding wel: je voortdurend blijven ontwikkelen. Steeds beter worden in je vak. Je impact vergroten. Omdat dat is waar de meeste mensen écht voor uit hun bed komen.


Daarom investeren we – zeker voor een relatief klein bedrijf – veel in ontwikkeling. Zo heeft elke medewerker een vaste coach en volg je trainingen en opleidingen. In je vak en om je persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen van Infocaster volgt bijvoorbeeld een opleiding bij leiderschapsinstituut de Baak.

Je hoort er meer over in onze podcastaflevering over Persoonlijke ontwikkeling. 

A new you!

Met oog voor ontwikkeling zorgen we dat Infocaster concurrerend en vernieuwend blijft. En het vergroot ook je persoonlijke concurrentiekracht. Je komt vanzelf uit bij wat je echt wilt doen en waar je heel goed in bent. Dat maakt werken leuk, leuker, leukst.

Hiërarchie is er niet bij Infocaster. We werken in kleine teams die verantwoordelijk zijn voor hun resultaten. Resultaten die bovendien transparant zijn voor iedereen. Er zijn geen staffuncties. Daar hebben we projectgroepen voor die ook over budgetten besluiten. Zo kun je dus als je wilt vanaf dag één meepraten en beslissen bij Infocaster. Dat blijkt steeds vaker de leukste manier om te blijven ontwikkelen.

Over de manier waarop we werken bij Infocaster is in 2019 een boek verschenen: 'Maar hoe dan?' - Een goed verhaal over zelfsturing