Waarom Infocaster

Bij Infocaster werken we in kleine projectgroepen samen aan een project. De ene keer trek jij de kar en de andere keer iemand anders. Geen eindbaas, middenbaas of tussenbaas maar zelfsturend.

Over die andere manier van werken hebben in het voorjaar van 2019 een serie podcasts en het boek 'Maar hoe dan?' gelanceerd. 


Wat we bieden

Iedereen hoort beloond te worden voor de inzet die als persoon en als team geleverd wordt. Daarom kijken we niet alleen naar jouw prestatie, maar ook naar de prestatie van de hele organisatie. Ere wie ere toekomt, daarom hebben we geen geheimen. Als je aan een project werkt, kan je alles inzien, van afspraken met de klant tot de offerte. Op die manier weet je precies hoeveel tijd en energie er verantwoord in sommige projecten gestoken kan worden.

Wie we zoeken

Je denkt in mogelijkheden en je bent bezig met de laatste technologie en kennis voor jouw vakgebied. Het is een combinatie tussen innovatief bezig zijn en pixel perfectness. Voldoende kritisch zijn op je werk en wat er van je gevraagd wordt, zonder dat dit een project vertraagt en/of het eindresultaat in de weg zit.

We investeren graag in lange termijn relaties. We hebben niets tegen jobhoppen in een loopbaan, maar liever niet bij ons.

Solliciteren?

Denk je dat deze filosofie aansluit bij wie je bent en hoe je graag wilt werken? Neem dan contact met ons op om eens te babbelen over wat Infocaster voor jou kan betekenen en jij natuurlijk voor ons!

Oja, we werken niet met recruiters samen, want het is veel prettiger elkaar meteen persoonlijk te leren kennen.