2 min. leestijd

Infocaster is Umbraco Platinum Partner

We houden al heel wat jaar van contentmanagementsysteem Umbraco. En die liefde is wederzijds: Infocaster is uitgeroepen tot een van de eerste Umbraco Platinum Partners in Nederland. Deze hoogste partnerstatus is een erkenning voor onze expertise in het leveren van hoogwaardige Umbraco-oplossingen aan klanten. 


De voordelen voor onze klanten

Als klant van Infocaster ben je met ons Platinum Partnerschap gegarandeerd van professionele implementaties van het Umbraco contentmanagementsysteem. Developers met kennis van zaken werken aan je project. Vanuit Umbraco hebben we directe toegang tot de nieuwste producten en vroegtijdig inzicht in de Umbraco-roadmap. Zo heb je weet van ontwikkelingen die voor jou als klant van belang zijn.

Umbraco Experts op het hoogste niveau

Als Platinum Partner voldoen we aan strenge eisen op het gebied van Umbraco-expertise, klantenservice, training en innovatie. Eén van deze criteria is dat er minimaal twintig developers beschikken over een Umbraco-certificering en meerdere developers over de individuele Umbraco Master-certificering. Zo hebben we alle Umbraco-expertise in huis. En spelen er complexe vraagstukken? Dan hebben we direct contact met Umbraco HQ voor reviews en support.

Strategische samenwerking

Binnen het contentmanagementsysteem Umbraco volgen de ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Daar sluiten we met eigen ontwikkelde plugins voor Umbraco op aan. Én als strategisch partner denken we mee aan de doorontwikkeling van het CMS.

Meer weten?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en stuur een mail naar remko.wijnbergen@infocaster.net of bel met 026-7851150.