Infocaster & Mailchimp

Wat is Mailchimp?

Mailchimp is het antwoord op jouw 'e-mailmarketing, hoe werkt dat?'. Met Mailchimp maak en verstuur je eenvoudig mailings. Van nieuwsbrief tot een automatische e-mail bij verlaten winkelmandjes (abandoned-cart-automation).

Mailchimp is erg gebruiksvriendelijk. In het webprogramma zijn alle tools aanwezig om tot een goede e-mailcampagne te komen. Van basistemplates voor nieuwsbrieven tot de mogelijkheid van het bouwen van een customized template. Van het aanmaken van een AVG-proof maillijst tot het segmenteren van deze adressen. Van het creëren van een inschrijfformulier tot het inrichten van de automatische mails (automation). 

Zien is geloven

Met Mailchimp verstuurt Infocaster elk kwartaal de Infocaster Flashlight. Die is leuk. En hij geeft je een goed beeld van de mogelijkheden van e-mailmarketing met Mailchimp. Kom je erbij op de verzendlijst?

Mailchimp 

Wat kan ik met Mailchimp?

Mailchimp is een eenvoudig programma, waarmee e-mailmarketing op een professionele manier kan worden bedreven. In Mailchimp richt je een e-mailcampagne van A tot Z in.

Door inschrijvingen in doelgroepen te segmenteren, ontvangen de juiste mensen de juiste mail. Mailchimp heeft een aantal basistemplates die je kunt gebruiken voor het versturen van de e-mailcampagne. Mochten deze niet aan je eisen voldoen, dan kun je ervoor kiezen om een customized template te gebruiken. 

Nadat de emailcampagne is verstuurd, houdt Mailchimp de succesratio bij. Aan de hand van deze statistieken trek je wijze lessen die de volgende e-mailcampagne nog succesvoller maken.

Infocaster zet Mailchimp bijvoorbeeld in op e-mailmarketing voor:

Voordelen van Mailchimp:

 

Let's brighten up your emailmarketing

Benieuwd wat Infocaster voor jou kan doen met e-mailmarketing? Bekijk de pagina over e-mailmarketing of neem contact met ons op via het contactformulier of bel met 026-7851150.

Contact opnemen