Infocaster & Microsoft Azure

Wat is Microsoft Azure?

De toekomst van hosting is cloud. Microsoft Azure is een public cloud die de kracht van IaaS, PaaS en SaaS combineert. Dat maakt het de 'go-to' public cloud voor ontwikkelaars en organisaties. Applicaties bouwen, beheren en eindeloos opschalen, moeiteloos en veilig. Dat is waarom Infocaster Microsoft Azure gebruikt.

Azure

Daarom Microsoft Azure

Met Microsoft Azure worden snel en makkelijk zakelijke, mobiel, web en IoT-applicaties gebouwd en beheerd op globale schaal. Datzelfde geldt voor het inrichten van infrastructuren en het uitbreiden van IT-omgevingen. Verminderde beheerkosten door gebruik van simpele bouwblokken (PaaS).

Gegevens veilig in Azure

Je gegevens zijn veilig bij Microsoft Azure. Al je data, applicaties en klantgegevens staan op servers in de Microsoft datacenters. Met Azure bezit en controleer jij de verzameling, het gebruik én de distributie van jouw klantgegevens. Wie er toegang heeft en onder welke voorwaarden bepaal je zelf.

Microsoft maakt je klantgegevens die gehost worden op Azure nooit bekend aan een overheids- of justitiële instantie, behalve als je dat zelf toestaat of het wettelijk verplicht is. Wereldwijd gebeurde dat slechts een paar keer, rondom strafrecht of (inter)nationale veiligheid.

Voordelen van Microsoft Azure

  • Compliant aan meer dan 70 standaarden zoals AVG en ISO27001;
  • Combinatie van IaaS, PaaS en SaaS;
  • Mogelijkheid om eindeloos te schalen;
  • Premium opslagmogelijkheden;
  • Datacenters in de buurt van je publiek en volgens Europese privacy-wetgeving;
  • Makkelijk applicaties bouwen en beheren;
  • Data verzamelen en analyseren.

Microsoft Azure heeft de hoogste security standaards in de IT-business. Als eerste cloud platform voldeed Azure aan de internationale standaard voor cloud privacy, ISO 27018. Geavanceerde beveiligingstechnologieën helpen om bedreigingen in real time te analyseren, verdachte gebruikers- en apparaat-activiteiten op je netwerk te identificeren én erop te reageren.

Klanten waarvoor Infocaster Microsoft Azure gebruikt