Infocaster & Sitecore

Wat is Sitecore?

Sitecore is een op .NET-technologie gebaseerd content managementsysteem (CMS), waarmee diverse integraties worden gedaan. Sitecore is in de loop der jaren uitgegroeid tot een experience platform, waarmee webcontentbeheer, marketing automation, weboptimalisatie door middel van A/B-testen en e-commerce-oplossingen optimaal te ontwikkelen zijn.

Sitecore

Waarom Sitecore?

Sitecore is geschikt voor de enterprise-klant, het bedient grote platformen en merken. Sitecore stelt klanten in staat hoge mate van personalisatie toe te passen om zo content te tonen die inspeelt op de wensen van de gebruiker, op basis van het gedrag, taal, locatie en apparaat. 

Sitecore Experience Manager

Sitecore heeft een eigen naam voor hun CMS-systeem: Sitecore Experience Manager. De Sitecore Experience Manager is zeer geschikt voor de content specialist. Door het makkelijk kunnen schalen van content, de handige WYSIWYG-editor en het kunnen optimaliseren van content voor ieder kanaal is de Experience Manager een krachtige tool om from scratch een volledige pagina op te kunnen bouwen vanuit bestaande, voorgedefinieerde, componenten.

Sitecore Expience Platform

Voor marketeers en data-analisten is er het Sitecore Experience Platform. Dit platform combineert klant-data, analytics en marketing automation. Zo kun je met een druk op de knop een geautomatiseerde A/B-test starten en Sitecore zelf laten bepalen welke van de twee het beste converteert. Of kun je op individueel gebruikersniveau informatie krijgen hoe bezoekers de website gebruiken. 

Een krachtig CMS


Het Sitecore Experience Platform is een krachtig CMS op basis van .NET waaraan al zo'n 15 jaar ontwikkeld wordt. Het core-team wordt ondersteund door Microsoft om zo ook het CMS aan te laten sluiten op het cloudplatform Microsoft Azure. 

Enkele merken die Sitecore gebruiken:

  • Danone Nutricia
  • Dyson
  • Canon
  • Thomas Cook

Infocaster bouwde op Sitecore voor bijvoorbeeld Allego: een klantenportaal met realtime inzicht.

Voordelen van Sitecore: 

  • Krachtig ontwikkelplatform;
  • Alle marketingtools volledig geïntegreerd in een product en interface;
  • Schaalbaarheid op enterprise niveau;
  • Ondersteunt volledige hosting op Microsoft Azure Cloud platform;
  • Content optimaal aan te passen aan behoeften van de bezoeker;
  • Snelle integratie met externe systemen door adoptie van Microsoft-marktstandaarden. 


Als Sitecore Affiliate Partner is zijn we al lang en breed overtuigd van Sitecore; een gedegen en bewezen CMS met vergelijkbare mogelijkheden als Umbraco. Een website laten bouwen met Sitecore? Neem contact met ons op.