Apenheul over Infocaster

In gesprek met Susan Fledderus


'Wat ik leuk vind aan Infocaster? Het is een flexibele, enthousiaste club. Oprecht en ze denken mee. Ze leveren mooie, doordachte projecten, volgens planning en tegen reële kosten. Het informele karakter past bij onze Apenheul-cultuur, dat maakt onze samenwerking nog leuker!' Aan het woord is Susan Fledderus, marketing- en communicatiemanager van Apenheul. Apenheul en Infocaster hebben een jarenlange samenwerking.

'Voor Apenheul heeft Infocaster een website en een mobiele website ontwikkeld. We waren op zoek naar een site die van deze tijd is, gebruiksvriendelijk en die de interactie met de bezoeker zou versterken. We wilden bereiken dat bezoekers pret beleven zowel voor, tijdens, als na hun bezoek aan het park. En dat is gelukt!

De website heeft een stijging aan (terugkerende) bezoekers opgeleverd, de interactie is toegenomen, de klantwaardering is erg goed en we hebben een enorme stijging van de online kaartverkoop gerealiseerd.

Dit voorjaar (2012, red.) zijn we live gegaan met De Grote Apentest. Infocaster heeft ervoor gezorgd dat deze test ook op een hele leuke manier op de website aanwezig is. Met deze test kun je ontdekken op welke aap uit Apenheul  je lijkt. Infocaster combineert voor mij het actieve van doodshoofdaapje Tjonge, de vrije geest van orang oetan Sandy en het stoere en krachtige karakter van Jambo, onze gorilla.'