Jongbloed Educatief

Geschreven door Kirsten Niehof


Waarom Infocaster een goede match is voor ons? Dat is duidelijk. De club is flexibel, handelt snel en adequaat en denkt mee over het eindresultaat. Daarbij staan ze altijd voor ons klaar als troubleshooter. En dit tegen zeer reële kosten!

In de eerste meeting kwam al snel naar voren dat Infocaster goed nadenkt over de op te leveren projecten. Ze bleven vragen stellen en uiteindelijk zijn we tot een uitstekend resultaat gekomen waar geen stapjes zijn overgeslagen.

Voor Jongbloed heeft Infocaster ‘My name is Tom’ opgeleverd, een digitale leeromgeving voor leerlingen op de basisschool. Hiermee werken ze aan een hoog beheersingsniveau van de Engelse taal. Het project draait nu al een jaar op de scholen en dit is binnen de beoogde tijd en het initiële budget gerealiseerd. We zijn bij Infocaster gestart met groep 5, inmiddels zijn we bezig met het ontwikkelen van de leeromgeving voor groep 6. En ook hiervoor zetten we Infocaster in!

Het toekomstperspectief? Omdat we onze samenwerking als erg prettig hebben ervaren, hebben we Infocaster ook aangehaakt voor andere projecten. Zowel voor strategisch advies als het ontwikkelen van het design en de techniek. We kijken uit naar weer een goed eindresultaat.