RBT KAN over Infocaster

Geschreven door Juriaan de Mol


Een ontzettend enthousiaste club, erg vernieuwend en altijd klaar om je te helpen bij problemen. Ik kan niet anders zeggen. Wij vertellen wat we willen en vervolgens komen zij met een oplossing. En vaak zelfs nog net even beter dan wat wij in gedachten hadden. Infocaster heeft voor onze organisatie de websites spannendegeschiedenis.nl, coolbreaks.nl en regioarnhemnijmegen.nl gebouwd.

Dit zijn inmiddels gigantische webplatformen en zijn erg belangrijk voor de promotie van ons gebied. Zo trekt regioarnhemnijmegen.nl al een miljoen bezoekers per jaar. Met behulp van een interactieve kaart krijgen toeristen heel snel en makkelijk het complete aanbod van deze regio voorgeschoteld. De recreatieplanner is ook al zo'n handige tool.

Hiermee kunnen bezoekers in een handomdraai hun verblijf plannen. Stuk voor stuk creatieve toepassingen die goed in de smaak vallen. Dat blijkt ook wel aan het gemiddeld aantal pagina's dat een bezoeker van de website aanklikt: zeven maar liefst. Ik heb Infocaster inmiddels aangeraden bij de gemeente Arnhem, Burgers' Zoo en het Openluchtmuseum. Dat doe je natuurlijk niet zomaar.