1 min. leestijd

Remko Wijnbergen

Remko Wijnbergen is mede eigenaar van internetbureau Infocaster en helpt de relaties van Infocaster hun online communicatie doelen te behalen. Hij is daarnaast een echte verbinder.


Als ondernemer ben ik veel bezig met vitaal, fit en actief zijn. Door elke dag te even naar buiten te gaan, sporten of wandelen blijf ik optimaal fit, zowel fysiek als mentaal. Naast mijn werkleven ben ik papa van twee dochters en triatleet. Ik heb per jaar 4-5 triatlons, maximale afstand die ik doe is 70.3, naast de competitie die er ook is. Een woon / werk rit, Oss - Arnhem, met de fiets is me niet vreemd en probeer ik wel geregeld te plannen.

Samen met compagnon Sander Hoeken hebben we een consortium ontwikkeld, genaamd Cellspace, waar een aantal cellen (organisaties) in acties zijn zoals, Bright, Diff marketing, The Fearless Organization Scan, Infocaster.

Als sparringpartner help ik organisaties en onze klanten om het maximale te halen uit de ambities en doelstellingen die zijn bepaald. Dit doe ik door concrete aanvullingen te geven op deze doelstellingen als ook organisaties te helpen strategische doelen te formuleren.

Binnen Infocaster help ik als:
Umbraco Gold partner, consultant, website development, websites, apps, Microsoft Azure, innovatie, CRM, online concepten, responsive website

Gezellig en altijd in voor een kop koffie :-)

e-mail : remko.wijnbergen@infocaster.net

LinkedIn