Sander Hoeken

'Instant ideas, just add water'

Sander Hoeken

Sander Hoeken is oprichter en brein achter een snel groeiend internetbureau met een sterke focus op

innovatie voor grote traditionele bedrijven. Hij wilde als kind professioneel Legoknutselaar of monteur in de Formule 1 worden, maar bouwt nu het liefst -samen met een team- van de grond af aan een nieuw concept op.

Sander stortte zich in 2004 op 23-jarige leeftijd in de internetbusiness vanuit een generieke ondernemers- en veranderingsdrift en de wens om zelf impact te hebben op zijn werk. Hij ziet altijd overal kansen en mogelijkheden. Hij verkoopt ideeën en maakt mensen graag enthousiast voor vernieuwing en verandering en creëert hier draagvlak voor. Sander legt daarnaast snel verbanden en houdt goed in de gaten wat de trends zijn, maar laat zich niet (af)leiden door nieuwe technische gadgets; hij brengt deze wel in perspectief met de maatschappelijke ontwikkeling en vindt het interessant om te zien hoe onze levens hierdoor veranderen.

Sander heeft een scherpe kijk op ontwikkelingen in de markt en weet die feilloos te koppelen aan bestaande en bekende activiteiten en bedrijvigheid. Hij denkt dat de grote traditionele automatiseerders en systemen in de toekomst verbonden gaan worden met de sociale werkelijkheid van klanten en medewerkers en vermoedt dat dit grote impact zal hebben op zowel de markt als op de houding van organisatie.

Hij inspireert, motiveert en schudt de mensen graag wakker door hen in te laten zien dat verandering niet alleen bij een idee moet blijven, maar om écht gebruik te maken van internet.

LinkedIn

Sander hoeken en 100 boeken

Zelfsturing bij Infocater ‘ maar hoe dan’

Spreker en hoofdrolspeler uit het Infocaster-boek Sander Hoeken komt bij je organisatie en vertelt over zelfsturing. Met scherpte, inspiratie, inhoud én 100 boeken.

€ 1000 - inclusief 100 exemplaren van 'Maar hoe dan?' 

Neem contact op