Wat we doen

Als webbureau heeft Infocaster webdesign, webdevelopment, contentcreatie én online marketing onder één dak. Van een doordachte online strategie tot een compleet nieuwe Umbraco-website, online platform of applicatie. 

Umbraco-websites

Infocaster ❤ Umbraco. Als Certified Umbraco Partner bouwen we het merendeel van de websites en platformen in .NET, waarbij we gebruik maken van het gebruiksvriendelijke en multifunctionele contentmanagementsysteem Umbraco. Een meertalige website, platform, intranet of het beheer van meerdere websites in hetzelfde CMS? Met Umbraco kun je alle kanten op. 

Eerlijke online concepten

Eerlijk zijn over online, dat is wat we doen. Geen app bouwen omdat we een app willen. Geen nieuwe website om de nieuwe website en geen onnodige omslag in de social-media strategie.

Infocaster kijkt met welk online concept je bedrijf en je klant het best geholpen is. Van subtiele aanpassingen aan de huidige website tot het bouwen van hele nieuwe websites, platformen, webapplicaties, smartphone-apps en kick ass contentmarketing, van strategie tot uitvoering. 

Bezoeker blij, klant blij én Infocaster blij!

Umbraco Certified Partner 2X  Sitecore LogoMailchimp_Logo.png 

Umbraco-websites

De meeste websites uit de stal van Infocaster maken gebruik van Umbraco, het open-source contentmanagementsysteem dat geschikt is voor maatwerk en waar goed mee te koppelen is. Infocaster <3 Umbraco, and so will you.

Lees meer

Umbraco plugins

Umbraco is een open source contentmanagementsysteem. Als developer werk je mee, aan de 'core'. En Infocaster ontwikkelt goedwerkende populaire plugins die de core van Umbraco verrijken. Plugins die ervoor zorgen dat je als contenteditor heel eenvoudi…

Lees meer

Digitaal je gasten inchecken met de gratis Infocaster Gasten Registratie Applicatie

Met de Infocaster Corona check-in tool kunnen de gasten aan je organisatie, restaurant, cafe of vestiging zich snel, eenvoudig en veilig registreren (inchecken) bij aankomst. 

Lees meer

Contentmarketing

De contentspecialisten van Infocaster vertalen de boodschap van je merk naar het beste middel op de beste plek. Van online campagne tot website-tekst en van e-mailmarketingflow, social media-post en podcast tot sponsored posts.

Lees meer

Mobile

Wil je de inhoud van je bestaande website geschikt maken voor smartphones? Of wil je juist een speciale dienst aanbieden voor je mobiele gebruikers? Samen kiezen we de best passende mobiele oplossing en helpen je om deze te ontwikkelen.

Lees meer

Strategisch website-management

Niets is zo storend als een site met oud nieuws van evenementen van gisteren. Simpele technische verbeteringen die je met regelmaat doet, behoeden voor de wens om ineens een volkomen nieuwe site te ontwikkelen.

Lees meer