Wat we doen

Als webbureau voor de ontwikkeling van websites en .NET applicaties heeft Infocaster webdesign, webdevelopment, contentcreatie én online marketing onder één dak. Van een doordachte online strategie tot een compleet nieuwe Umbraco-website, online platform of applicatie. 

Umbraco-websites

Infocaster ❤ Umbraco. Als Umbraco Gold Partner ontwikkelen we het merendeel van de websites en platformen in .NET, waarbij we gebruik maken van het gebruiksvriendelijke en multifunctionele content management systeem Umbraco. Een meertalige website, platform, intranet of het beheer van meerdere websites in hetzelfde CMS? Met Umbraco kun je alle kanten op. 

Umbraco-plugins

De plugins van Infocaster staan constant in de top 10 van meest gedownloade Umbraco plugins. Omdat ze het ontwikkelwerk voor de developer fijner maken. En het meest belangrijke: onze Umbraco plugins zorgen ervoor dat je als content editor heel eenvoudig je eigen website up-to-date houdt, aanpast en uitbreidt.

Eerlijke online concepten

Eerlijk zijn over online, dat is wat we doen. Geen app bouwen omdat we een app willen. Geen nieuwe website om de nieuwe website en geen onnodige omslag in de social-media strategie.

Infocaster kijkt met welk online concept je bedrijf en je klant het best geholpen is. Van subtiele aanpassingen aan de huidige website tot het bouwen van hele nieuwe websites, platformen, webapplicaties, smartphone-apps en 'kick-ass' content marketing, van strategie tot uitvoering. 

Bezoeker blij, klant blij én Infocaster blij!

Infocaster Umbraco Gold Partner  Sitecore LogoMailchimp_Logo.png 

Umbraco-websites

De meeste websites uit de stal van Infocaster maken gebruik van Umbraco, het open-source contentmanagementsysteem dat geschikt is voor maatwerk en waar goed mee te koppelen is. Infocaster <3 Umbraco, and so will you.

Lees meer

Infocaster Services

Met Infocaster Services verzorgen we de hosting van je website; een stabiele toegang zodat jouw website altijd bereikbaar is op het wereldwijde web. 

Lees meer

Mobile

Wil je de inhoud van je bestaande website geschikt maken voor smartphones? Of wil je juist een speciale dienst aanbieden voor je mobiele gebruikers? Samen kiezen we de best passende mobiele oplossing en helpen je om deze te ontwikkelen.

Lees meer

Strategisch website-management

Niets is zo storend als een site met oud nieuws van evenementen van gisteren. Simpele technische verbeteringen die je met regelmaat doet, behoeden voor de wens om ineens een volkomen nieuwe site te ontwikkelen.

Lees meer

Umbraco plugins

Infocaster ontwikkelt als Umbraco Gold Partner goedwerkende populaire plugins die de core van Umbraco verrijken. Plugins die ervoor zorgen dat je als contenteditor heel eenvoudig je eigen website up-to-date houdt, aanpast en uitbreidt.

Lees meer

Webdesign

Bij Infocaster maken we websites. Websites waar je bezoeker gemakkelijk kan vinden wat 'ie zoekt of kan bestellen. Het webdesign User Experience Design, User Interface Design en Visual Design zijn onderdeel van het webdesign-proces.

Lees meer