Wat we doen

Als webbureau heeft Infocaster webdesign, webdevelopment, contentcreatie én online marketing onder één dak. Van een doordachte online strategie tot een compleet nieuwe Umbraco-website, online platform of applicatie. 

Umbraco-websites

Infocaster ❤ Umbraco. Als Certified Umbraco Partner bouwen we het merendeel van de websites en platformen in .NET, waarbij we gebruik maken van het gebruiksvriendelijke en multifunctionele contentmanagementsysteem Umbraco. Een meertalige website, platform, intranet of het beheer van meerdere websites in hetzelfde CMS? Met Umbraco kun je alle kanten op. 

Eerlijke online concepten

Eerlijk zijn over online, dat is wat we doen. Geen app bouwen omdat we een app willen. Geen nieuwe website om de nieuwe website en geen onnodige omslag in de social-media strategie.

Infocaster kijkt met welk online concept je bedrijf en je klant het best geholpen is. Van subtiele aanpassingen aan de huidige website tot het bouwen van hele nieuwe websites, platformen, webapplicaties, smartphone-apps en kick ass contentmarketing, van strategie tot uitvoering. 

Bezoeker blij, klant blij én Infocaster blij!

Umbraco Certified Partner 2X  Sitecore LogoMailchimp_Logo.png 

Infocaster Services

Met Infocaster Services verzorgen we de hosting van je website; een stabiele toegang zodat jouw website altijd bereikbaar is op het wereldwijde web. 

Lees meer

WordPress websiteontwikkeling

Prodes is dé full-service WordPress-partner van Infocaster. Maatwerk websites met een gebruiksvriendelijk, volwaardig én krachtig WordPress-CMS.

Lees meer

10 vragen om aan je webbouwer te stellen

Wie toe is aan een nieuwe website gaat om tafel met een of meerdere webbouwers. Wat zijn de 10 vragen die je in zo'n gesprek bij de websitebouwer zou moeten stellen? Infocaster zet ze voor je op een rij.

Lees meer