Wat we doen

Als webbureau voor de ontwikkeling van websites en .NET applicaties heeft Infocaster webdesign, webdevelopment, contentcreatie én online marketing onder één dak. Van een doordachte online strategie tot een compleet nieuwe Umbraco-website, online platform of applicatie. 

Umbraco-websites

Infocaster ❤ Umbraco. Als Umbraco Gold Partner ontwikkelen we het merendeel van de websites en platformen in .NET, waarbij we gebruik maken van het gebruiksvriendelijke en multifunctionele content management systeem Umbraco. Een meertalige website, platform, intranet of het beheer van meerdere websites in hetzelfde CMS? Met Umbraco kun je alle kanten op. 

Umbraco-plugins

De plugins van Infocaster staan constant in de top 10 van meest gedownloade Umbraco plugins. Omdat ze het ontwikkelwerk voor de developer fijner maken. En het meest belangrijke: onze Umbraco plugins zorgen ervoor dat je als content editor heel eenvoudig je eigen website up-to-date houdt, aanpast en uitbreidt.

Eerlijke online concepten

Eerlijk zijn over online, dat is wat we doen. Geen app bouwen omdat we een app willen. Geen nieuwe website om de nieuwe website en geen onnodige omslag in de social-media strategie.

Infocaster kijkt met welk online concept je bedrijf en je klant het best geholpen is. Van subtiele aanpassingen aan de huidige website tot het bouwen van hele nieuwe websites, platformen, webapplicaties, smartphone-apps en 'kick-ass' content marketing, van strategie tot uitvoering. 

Bezoeker blij, klant blij én Infocaster blij!

Infocaster Umbraco Gold Partner  Sitecore LogoMailchimp_Logo.png 

Contentmarketing

De contentspecialisten van Infocaster vertalen de boodschap van je merk naar het beste middel op de beste plek. Van online campagne tot website-tekst en van e-mailmarketingflow, social media-post en podcast tot sponsored posts.

Lees meer