Een design dat staat als een huis

Bij Infocaster maken we websites. Waar het belangrijkste is dat je bezoeker gemakkelijk kan vinden wat 'ie zoekt en bestellen wat 'ie nodig heeft. Op een website die er visueel aantrekkelijk uitziet. Zodat een bezoeker blijft plakken. 


UX-design: een website om niet te vergeten

User Experience Design (UX-design) richt zich op de gebruikservaring van de website. Ervoor zorgen dat de gebruiker betekenisvolle, aangename én eenvoudig mogelijke ervaring heeft op jouw website. Zodat je website (en daarmee je merk, product of dienst) niet snel vergeten wordt. In positieve zin natuurlijk. 


UI-design: een drempelloze customer journey

UX-design gaat hand in hand met UI-design: User Interface Design. UI-design gaat uit van wat de gebruiker verwacht hoe een website werkt. Welke actie verwacht een bezoeker bijvoorbeeld bij een klik op een button, afbeelding of link? Of bij het klikken op een menu, bij het invoeren van een zoekopdracht of bij het doorlopen van een besteltunnel? Kortom: met een goed UI-design volgt de websitebezoekers - jouw (potentiële) klant - automatisch het pad (de customer journey) dat jij als organisatie wilt dat de bezoeker op je website aflegt. Zonder drempels.


Visual design: alles voor een onvergetelijke eerste indruk

"Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.” Die tegeltjeswijsheid geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor jouw merk. Met de psychologie van design en de huisstijl van jouw organisatie als uitgangspunt gaan we aan de slag met het maken van een visueel aantrekkelijk ontwerp: prikkelend, boeiend én in de juiste sfeer. Bij visual design komt alles samen: fotografie, afbeeldingen, kleuren, vormen, typografie en lay-out. Alles voor een onvergetelijke eerste indruk.
Heb je nog geen huisstijl? Geen punt! Infocaster ontwikkelt een on-pointe huisstijl die past bij je merk en positionering. Ook als je al een mooi design hebt, maar wil je deze integreren in een gloednieuwe Umbraco-website dan zetten wij je design om in een ontwerp speciaal voor Umbraco-templates. Onze consultants helpen je graag
 

UX/UI design bij Infocaster in Arnhem

User Experience Design, User Interface Design en Visual Design zijn onderdeel van het webdesign-proces. Dat proces beginnen we bij Infocaster met wireframing: het maken van een bouwtekening van de website. In een wireframe schetsen onze UX-experts de indeling en inhoud van de website, zonder daarbij al een visual design te maken. Want pas als het wireframe staat als een huis (en eventueel veelvuldig getest is bij je doelgroep), beginnen we met het inkleuren van de website: het maken van het visual design. Want waarom zou je al beginnen met het behangen van een muur als het dak nog gelegd moet worden?!
Als het visual design klaar én helemaal naar wens is, kan het ontwikkelen van de website pas echt beginnen. De webdevelopers van Infocaster: front-enders zetten met o.a. HTML, CSS en JavaScript het visual design om naar een werkende website en onze back-enders koppelen dit aan een cms-systeem zoals Umbraco of WordPress. Daarna is je website klaar om te vullen met teksten, afbeeldingen en video's en het échte werk beginnen: het testen van de gebruiksvriendelijkheid bij de doelgroep, online én offline marketing, website-onderhoud en doorontwikkeling.