Wanneer kies je voor een nieuwe website?

Eens in de zoveel tijd een compleet nieuwe website of zeer regelmatig de website updaten. In de praktijk zie je toch dat bedrijven af en toe een compleet nieuwe website live zetten, met een totaal andere vormgeving. Maar hoe vaak zie je een totaal nieuwe Google pagina of een compleet andere Facebook pagina?


Om dit te kunnen bereiken hebben we een site-prestatiestructuur ontwikkeld, waarbij we je periodiek helpen om kleine en grote vernieuwingen aan je website te ontdekken en door te voeren. Soms zijn het simpele tips die meteen uitgevoerd kunnen worden, omdat bijvoorbeeld even vergeten is de inhoud van de site netjes bij te werken, en soms zijn het technische vernieuwingen die het rendement kunnen verhogen. Zo blijft de website continu up-to-date en is een compleet nieuwe site niet nodig.

Pas na de oplevering van een website begint het echte werk en dat gaat het beste wanneer de site echt een onderdeel van de organisatie is.

Genoeg gelezen? Let's brighten up your website-management

Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvend gesprek met één van onze consultants, stuur dan een mail naar remko.wijnbergen@infocaster.net, neem contact met ons op via het contactformulier of bel met 026-7851150.