Contentmarketing

De contentspecialisten van Infocaster vertalen de boodschap van je merk naar het beste middel op de beste plek. Van online campagne tot website-tekst en van e-mailmarketingflow, social media-post en podcast tot sponsored posts. 

Social Media

Social media hebben een unieke eigenschap, die voor organisaties kansen biedt: je kunt direct in dialoog gaan en hierdoor de verbinding aangaan met klanten. Infocaster grijpt die kans, samen met jou.

Lees meer

Online adverteren

Met online adverteren claim je een toppositie in de zoekresultaten van Google of Bing, of je verschijnt als gesponsord bericht op de tijdlijn van social media gebruikers. Door te bieden op relevante zoekwoorden of op personen die binnen jouw doelgroe…

Lees meer

E-mailmarketing

Met e-mailmarketing kom je letterlijk binnen op het scherm van jouw doelgroep. Je weet dat er belangstelling is voor je product, dienst of merk, want de ontvanger heeft zichzelf aangemeld. Nu is het zorg voor relevante berichten op strategische momen…

Lees meer

Online strategie

Anno nu is een bedrijfs- of marketingstrategie zonder online-strategie geen volwaardige strategie. Daarom denken we bij Infocaster goed na over het verhaal dat je wilt vertellen.

Lees meer