Contentmarketing

Hoe communiceer je de juiste boodschap aan je klant? En hoe zorg je ervoor dat die boodschap binnenkomt bij je klant? Dat is het mooie samenspel van marketing en communicatie. 

De contentspecialisten van Infocaster vertalen jouw merkboodschap naar het beste middel op de beste plek. Van online campagne tot website-tekst en van e-mailmarketingflow en social media-posts tot advertenties op Google of Facebook.

 

SEO

Méér relevante bezoekers die de goede teksten op je website lezen. Daar zorgen we voor met Search Engine Optimization. Met een doordachte SEO-strategie vergroten we je kansen bij jouw doelgroep.

Lees meer

Social Media

Social media hebben een unieke eigenschap, die voor organisaties kansen biedt: je kunt direct in dialoog gaan en hierdoor de verbinding aangaan met klanten. Infocaster grijpt die kans, samen met jou.

Lees meer

Online adverteren

Met online adverteren claim je een toppositie in de zoekresultaten van Google of Bing, of je verschijnt als gesponsord bericht op de tijdlijn van social media gebruikers. Door te bieden op relevante zoekwoorden of op personen die binnen jouw doelgroep ...

Lees meer

E-mailmarketing

Met e-mailmarketing kom je letterlijk binnen op het scherm van jouw doelgroep. Je weet dat er belangstelling is voor je product, dienst of merk, want de ontvanger heeft zichzelf aangemeld. Nu is het zorg voor relevante berichten op strategische momenten.

Lees meer

Online strategie

Anno nu is een bedrijfs- of marketingstrategie zonder online-strategie geen volwaardige strategie. Daarom denken we bij Infocaster goed na over het verhaal dat je wilt vertellen.

Lees meer

Benieuwd naar wat wij voor jouw contentmarketing kunnen betekenen?