• media riunnv2o infocaster_social_domino2 2.jpg casus image

Online adverteren

Let’s make online advertising brighter

Met online adverteren claim je een toppositie in de zoekresultaten van Google of Bing, of je verschijnt als gesponsord bericht op de tijdlijn van social media gebruikers. Door te bieden op relevante zoekwoorden of op personen die binnen jouw doelgroep vallen, kan je met aantrekkelijke advertenties en de juiste boodschap meer relevante bezoekers naar jouw website halen. 

Online adverteren - Zo doen we dat!

Met online adverteren bij Infocaster kan je twee kanten op: search engine advertising (SEA) en social advertising. Twee verschillende takken van sport, want bij SEA adverteer je in zoekmachines als Google en Microsoft Ads (voorheen Bing Ads) en bied je op zoekwoorden. Social advertising, de naam zegt het al, maakt het mogelijk om te adverteren op verschillende social media kanalen, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Hierbij draait het vooral om het bieden op personen die binnen de gekozen, relevante doelgroep vallen.

SEA of social advertising?

Welke manier van online adverteren de juiste is, hangt helemaal af van jouw online doelstellingen. Natuurlijk is het van belang dat jouw doelgroep op de kanalen te vinden is. Wil je jouw doelgroep bereiken in meerdere fases van de customer journey, dan is wellicht een combinatie van SEA en social advertising de way-to-go

SEA

Met SEA (Search Engine Advertising, of zoekmachine adverteren) claim je een toppositie in de zoekresultaten en bereik je jouw doelgroep op websites die jouw klanten bezoeken. Bied op relevante zoekwoorden en haal met aantrekkelijke en doelgerichte advertenties en uitgebreide targeting-mogelijkheden meer relevante bezoekers naar jouw website, in verschillende fasen van de customer journey. Daarnaast helpt SEA om te bouwen aan het merkvertrouwen.

Meer over SEA

Social Advertising

Social advertising is een krachtig middel om bestaande én nieuwe doelgroepen op social media platformen, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter persoonlijk te bereiken met een op hen afgestemde uiting. En met afgestemd bedoelen we ook écht afgestemd. Een boodschap die past bij de informatiebehoefte van de doelgroep. Die behoefte bepalen we door samen de klantreis in kaart te brengen. Zo zorgen we ervoor dat jouw doelgroep op het juiste moment, met een sterke boodschapvia het meest relevante social kanaal bereikt wordt.

Meer over Social Advertising

Dit is hoe wij werken

Kom je bij Infocaster voor online advertising? Dan is ons eerste doel om helder te krijgen wat je precies wil bereiken. Denk hierbij aan meer verkeer, meer conversies, meer engagement met je doelgroep, bekendheid van jouw merk vergroten of beter zichtbaar zijn in de zoekmachines. Als we jouw ultieme doel duidelijk hebben, werken we in een online advertising-strategie uit hoe we dit gaan bereiken, of dit nou SEA of social advertising is. Of misschien wel allebei! 

Als de strategie duidelijk is en we weten welke stappen we moeten nemen, gaan we over tot de uitvoer van het plan. We richten de advertentie campagnes van A tot Z voor je in, helpen met de ontwikkeling van de juiste content voor de advertenties (tekst, afbeeldingen én video) en sturen de campagnes tussentijds bij voor het beste resultaat. 

Genoeg gelezen? Let’s brighten up your online advertising!

Benieuwd wat Infocaster voor jou kan doen met online adverteren? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met 026-7851150.

Contact opnemen