• media 0w0buhjg infocaster_development_laser1.jpg casus image

Hosting & the cloud

Let's make the cloud brighter

Wanneer een webapplicatie gemaakt is, moet deze natuurlijk ook op het web te vinden zijn. Dat kan, door te hosten. Onder hosten wordt verstaan dat een server de site, en alles dat daarbij hoort, 24/7 online beschikbaar stelt aan alle bezoekers die daar graag gebruik van maken.

De afgelopen jaren is veel informatie de wereld in geslingerd om bedrijven te overtuigen dat het allemaal anders wordt. Nu zijn het de zogenaamde cloud-diensten, hiervoor was het SAAS en straks is het weer wat anders. Het nadeel van dergelijke termen is, dat iedereen ermee aan de haal gaat. Na verloop van tijd zijn de termen uitgehold door bedrijven die hun beloften net niet na kwamen en moet er weer een nieuwe term gehypet worden om de concurrentie voor te blijven.

Wij denken dat bedrijven vooral iets hebben aan stabiele toegang tot hun website. Aan een website die snel draait en waarbij geen verrassingen in de hostingsovereenkomst zitten. 

Om die reden hebben we zelf onze hosting uitbesteed aan Rootnet en zij zorgen ervoor dat onze websites snel en betrouwbaar zijn. Alleen hosting op zich is snel gedaan, het is voornamelijk het beheer en alles dat daarbij komt kijken dat het werk specialistisch maakt.

Genoeg gelezen? Let's brighten up your cloud.

Benieuwd wat Infocaster voor jou kan doen met de cloud? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met 026-7851150.

Contact opnemen