Layer 1

Umbraco CMS

Infocaster ontwikkelt al meer dan 12 jaar websites en online omgevingen met Umbraco. En inmiddels zijn we officieel Umbraco Platinum partner. In marketing speak maakt het ons early movers. Liever kijken we wat jij er als (toekomstige) klant aan hebt. Onze jarenlange ontwikkelervaring op Umbraco zorgt dat we heel goed weten wat we doen en wat we kunnen.

Deze ervaring hebben we ingezet in het ontwikkelen van plugins die het gebruikers makkelijker maakt met Umbraco te werken. De plugins van Infocaster staan constant in de top 10 van meest gedownloade Umbraco plugins zoals de 301 URL tracker. Omdat ze het ontwikkelwerk voor de developer fijner maken. En het meest belangrijke: onze Umbraco plugins zorgen ervoor dat je als contenteditor heel eenvoudig je eigen website up-to-date houdt, aanpast en uitbreidt.

Umbraco Platinum Partner

 • 301 URL Tracker

  URL Tracker, say what? Nou stel: je hebt een artikel gepubliceerd op je website. Wanneer je op een later moment de url wijzigt, zorgt de URL Tracker dat je bezoek toch op de juiste plek belandt. Dat is fijn voor je bezoeker en je pagina's houden hun opgebouwde waarde voor zoekmachines.

  Lees meer
 • DateFolders

  DateFolders is, na de URL Tracker, de meest gedownloade Umbraco plugin van Infocaster. Een plugin waarmee de Umbraco-developer zorgt dat de contenteditor overzicht behoudt.

  Lees meer
 • Key Value List

  Als je coderen ziet als ‘content aanroepen die vervolgens op een website wordt getoond’, dan kun je maar beter zorgen dat het aanroepen van die content zo makkelijk mogelijk gaat. Daarom ontwikkelde Infocaster de Umbraco plugin Key Value List.

  Lees meer
 • Support aanvragen met één druk op de knop

  Het beheren van je website maken we zo makkelijk mogelijk. Daar zorgt het Umbraco contentmanagementsysteem voor, samen met handige plugins. De Umbraco Supportmodule van Infocaster is zo'n plugin. Vanuit het CMS schiet je zo, op de plek waar je tegen een probleem of onduidelijkheid aanloopt, een support ticket in.

  Lees meer
 • Content coach

  Het onderhouden van content in grote verzamelingen op websites en kennisbanken is voor veel content editors een uitdaging. Deze inzichten hebben we opgedaan in de jaren dat we voor klanten werken die uitdagingen hebben om content te blijven updaten via Umbraco. Om de content editors te helpen en inzichten te bieden hebben we de Content Coach ontwikkeld. Dit is een applicatie die de content editor inzicht geeft over bezoekers aan webpagina’s sinds de laatste pagina update. Hierdoor zie je precies welke pagina's aandacht nodig hebben.

  Lees meer
 • Umbraco-websites

  Sinds 2009 ontwikkelen met Infocaster op basis van Umbraco en zijn we gewaardeerd partner en contributor aan de Umbraco Community. Bij Infocaster in Arnhem hebben we ons, na een aantal verschillende pakketten geprobeerd te hebben, primair gericht op het 'open source' content management systeem van Umbraco. Sinds 2022 zijn we toegetreden als Umbraco Gold Partner. 

  Lees meer