Support aanvragen met één druk op de knop

Het beheren van je website maken we zo makkelijk mogelijk. Daar zorgt het Umbraco contentmanagementsysteem voor, samen met handige plugins. De Umbraco Supportmodule van Infocaster is zo'n plugin. Vanuit het CMS schiet je zo, op de plek waar je tegen een probleem of onduidelijkheid aanloopt, een support ticket in.


De Umbraco supportmodule

Op elke pagina binnen Umbraco is de Umbraco Supportmodule beschikbaar. Loop je tegen een probleem of onduidelijkheid aan in Umbraco, dan stuur je vanaf diezelfde pagina met één druk op de knop een supportticket in. Je naam en het e-mailadres van jou als Umbraco-gebruiker staan vooringevuld. Zodra je supportaanvraag verstuurd is, krijg je een link waar je de status van het ticket bekijkt.

Snelheid toevoegen aan support

Elke supportaanvraag wordt automatisch aangevuld met data die de supportmedewerker vertelt om welke pagina en website het gaat. Scheelt weer tijd in het opzoeken en oplossen van de supportaanvraag! De Umbraco Supportmodule is op dit moment als bèta-versie beschikbaar. In elke Umbraco installatie van Infocaster installeren we de module, gekoppeld aan Freshdesk.

We hebben de Umbraco Supportmodule zo opgezet dat deze te koppelen is met verschillende aanbieders van customer support software, zoals Freshdesk of Zendesk. We werken er hard aan om de supportmodule binnenkort beschikbaar te maken voor de Umbraco community. Kosteloos natuurlijk, zoals we dat met alle door Infocaster ontwikkelde Umbraco plugins doen. 

 

Horen wanneer de Supportmodule wereldwijd beschikbaar komt?

Stuur een e-mail aan sjoerd.reijnen@infocaster.net