Umbraco plugins

Infocaster ontwikkelt al meer dan 12 jaar als Umbraco Gold Partner op Umbraco. In marketing speak maakt het ons early movers. Liever kijken we wat jij er als (toekomstige) klant aan hebt. Onze jarenlange ontwikkelervaring op Umbraco zorgt dat we heel goed weten wat we doen en wat we kunnen. Deze ervaring hebben we ingezet in het ontwikkelen van plugins die het gebruikers makkelijker maakt met Umbraco te werken.

In de top 10 van populaire Umbraco plugins

De plugins van Infocaster staan constant in de top 10 van meest gedownloade Umbraco plugins zoals de 301 URL tracker. Omdat ze het ontwikkelwerk voor de developer fijner maken. En het meest belangrijke: onze Umbraco plugins zorgen ervoor dat je als contenteditor heel eenvoudig je eigen website up-to-date houdt, aanpast en uitbreidt.

301 URL Tracker

Stel dat je een artikel hebt gepubliceerd op je website. Wanneer je op een later moment de url wijzigt, zorgt de URL Tracker dat je bezoek toch op de juiste plek belandt. Fijn voor je bezoeker en voor je opgebouwde paginawaarde.

Lees meer

DateFolders

DateFolders is, na de URL Tracker, de meest gedownloade Umbraco plugin van Infocaster. Een plugin waarmee de Umbraco-developer zorgt dat de contenteditor overzicht behoudt.

Lees meer

Key Value List

Key Value List is een door Infocaster ontwikkelde Umbraco plugin die het leven van de developer makkelijker maakt. Het geeft een waarde aan onderwerpen uit je database.

Lees meer

Umbraco Supportmodule

Umbraco Supportmodule is een door Infocaster ontwikkelde plugin waarmee je op elke pagina binnen Umbraco support aanvraagt, met één druk op de knop.

Lees meer

Content coach

De Content Coach is een applicatie die inzicht geeft over bezoekers aan webpagina’s in vergelijking met de laatste pagina update. Hierbij kijken we naar het moment wanneer de content voor het laatst is aangepast en de hoeveelheid mensen op de pagina …

Lees meer

Tone of voice content analyser

Het toepassen van één vaste toon in teksten en andere communicatievormen maakt de organisatie herkenbaar en is medebepalend voor het imago. De tone of voice analyser ondersteunt bij het hanteren van één toon in je communicatie.

Lees meer