Umbraco plugins

Infocaster ontwikkelt al meer dan 10 jaar op Umbraco. In marketing speak maakt het ons early movers. Liever kijken we wat jij er als (toekomstige) klant aan hebt. Onze jarenlange ontwikkelervaring op Umbraco zorgt dat we heel goed weten wat we doen en wat we kunnen. En wat daarmee het best werkt voor jouw website.

Umbraco is een open source contentmanagementsysteem. Als developer werk je mee aan het systeem, aan de 'core' van de verschillende Umbraco-versies (inmiddels zijn we beland bij Umbraco 8). En Infocaster werkt aan zelf ontwikkelde plugins die de core verrijken.

In de top 10 van populaire Umbraco plugins

De plugins van Infocaster staan constant in de top 10 van meest gedownloade Umbraco plugins. Omdat ze het ontwikkelwerk voor de developer fijner maken. En het meest belangrijke: onze Umbraco plugins zorgen ervoor dat je als contenteditor heel eenvoudig je eigen website up-to-date houdt, aanpast en uitbreidt.

Infocaster is Certified Partner van Umbraco

Klanten vragen af en toe waarom we Certified Partner zijn en geen Gold Partner. Voor beide betaal je jaarlijks een fee - je kunt wel raden welke de hoogste is.

Liever verdienen wij onze credits elke dag weer, met programmeren. Gebruiken het budget voor de goedwerkende en populaire plugins. Helpen andere ontwikkelaars op het Umbraco forum, delen onze kennis.