Een component binnen de infrastructuur

Een website is meer dan tekst en plaatjes tonen. Emails versturen, inschrijven op nieuwsbrieven en tickets bestellen. Dat en meer doen we door te koppelen met de systemen die onze klanten gebruiken.


Koppelen met externe systemen

Als bedrijf heb je waarschijnlijk al je eigen producten en systemen in gebruik. Door te koppelen met bestaande systemen, maken we het leven van content editors en gebruikers een stukje makkelijker.

We hebben binnen infocaster uitgebreide koppelingen gemaakt met externe systemen, onder andere:

  • Ticketcounter
  • Mailchimp
  • HR Office
  • OneWelcome

Koppelen met collega's

Binnen webdevelopment spreken we met websites over front-end en back-end. In het kort: de front-end is wat je ziet op je scherm en de back-end is de rest. Deze twee uiteinden werken nauw met elkaar samen om gebruikers de juiste informatie te tonen.

Voor vloeiende communicatie tussen front-end en back-end gebruiken wij Swagger. Swagger is een communicatie middel dat aan onze front-end collega's vertelt hoe de front-end moet communiceren met de back-end. Daarmee kunnen ze zien welke data moet worden opgestuurd en welke data de back-end terugstuurt. Swagger geeft bovendien de mogelijkheid om zelf te communiceren met de back-end. Dat is fijn als je wilt uitproberen hoe de koppeling werkt!

Niet alleen is dit handig voor Infocaster, het is ook een effectief communicatie middel als een externe partij wil koppelen met je website.