• media t43iqq3c infocaster_development_laser2.jpg casus image

Umbraco Websites

Let's make websites brighter

Een website maken moeilijk? Nee, dat is het niet. In een paar tellen heb je iets online staan. Maar een website maken die past bij de processen van een organisatie die óók nog rendeert, is een stuk uitdagender en complex.

We denken dat het alleen zin heeft om websites te maken die impact hebben op de processen van organisaties. Zo zijn we, voordat we aan een site beginnen, erg benieuwd naar repeterende werkzaamheden zoals het telefoneren met klanten en het beantwoorden van veelgestelde vragen. Daar is vaak online winst te behalen. En andersom, want wordt er maar heel af en toe gebeld naar een bedrijf, dan is het volgens ons zonde om hier uitgebreide procedures voor te schrijven en dit volledig te automatiseren.

Bij het maken van een website houden we ook rekening met de capaciteit van de organisatie. Capaciteit heel sec: hoeveel manuren zijn vrij om de website zelf te kunnen onderhouden. Maar ook geestelijke capaciteit, is er voldoende opleiding of kunde aanwezig voor voorgestelde oplossingen. Omdat we weten dat wanneer een website te los staat van een organisatie en te los staat van de daarbij behorende werkprocessen, het effect van de site meestal gering is.

Hiermee hebben we in een notendop onze ideale opdrachtgevers omschreven: bedrijven die internet serieus nemen.

Umbraco Certified Partner 2XBij Infocaster maken we websites met verschillende platformen en CMS-systemen, als Umbraco Certified Partner voornamelijk in Umbraco. Maar ook met bijvoorbeeld WordPress websites en Sitecore maken we hele mooie dingen!

Jij ook? Let's brighten up your website!

Benieuwd wat Infocaster kan doen voor jouw website Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met 026-7851150.

Contact opnemen