• media ihiiwqus infocaster_development_laser3.jpg casus image

WordPress websiteontwikkeling

Let’s make your WordPress website brighter

Infocaster heeft veel ervaring in het ontwikkelen van webomgevingen, ook op WordPress. WordPress begon als een bloggersplatform. Nu is het een volwaardig en krachtig contentmanagementsysteem, met heel veel voordelen. In 2019 heeft Infocaster WordPress professioneler aangepakt met de overname van Prodes. Met de het team van Prodes werken we verder aan het verder professionaliseren van jouw WordPress website. 

Voordelen van WordPress

  • WordPress is een heel gebruiksvriendelijk CMS. Je maakt zo een nieuwsartikel aan, verandert een headerbeeld of maakt een nieuwe pagina aan.

  • Google loves WordPress. Je kun je website heel makkelijk helemaal optimaliseren voor de zoekresultaten in Google. Handig! 

  • Een WordPress website ontwikkelen kost relatief weinig tijd. Door gebruik te maken van bestaande templates wordt er op bijvoorbeeld design veel tijd bespaard. Dat scheelt uiteraard ook in de kosten.

  • Het is een open source CMS, wat simpelweg inhoudt dat de software elke dag beter wordt. Achter Wordpress zit een heel actieve community. Ontwikkelaars van over de hele wereld werken om het CMS continu te verbeteren. Met regelmatige updates profiteer je hier optimaal van.

  • WordPress heeft voor veel functionaliteiten plug-ins, wat heel veel tijd scheelt in de ontwikkeling van je website. Heb je bijvoorbeeld een kalender nodig? Met een paar klikken heb je er een geïnstalleerd. Of wil je een webshop integreren in je site? Ook daar is een plug-in voor.

Jouw bedrijf op WordPress

Met speciale WordPress-developers op ons kantoor in Arnhem helpen we je graag bij het ontwikkelen van een Wordpress-site. Van conceptontwikkeling tot realisatie.

Wordpress is een van de drie contentmanagementsystemen waar Infocaster mee werkt. Wanneer bij een opdracht bepaalde vereisten of wensen gevraagd worden, kan het zijn dat we adviseren om niet in WordPress te bouwen, maar in Sitecore of Umbraco. Infocasters ervaring met (interactie)design en webdevelopment zetten we graag voor je in, ongeacht het CMS.

Genoeg gelezen? 

Benieuwd wat Prodes voor jou kan doen met WordPress? Neem contact met ons op met Esther van der Aa op 06 53 75 39 93