Nieuwe website voor Restaurant De Hoge Veluwe

#Design #Development #Umbraco

voor Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Binnen een maand een gebruiksvriendelijke dochterwebsite online. Die de horeca in beeld brengt én koppelt met de bestaande website van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Challenge accepted!

De uitdaging

Bouw binnen een maand een website voor Restaurant De Hoge Veluwe. Met een speciale actiefocus én een koppeling met de bestaande ticketshop van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Monique Kokke, hoofd bezoekersmanagement van Het Nationale Park De Hoge Veluwe: "We hebben in Het Nationale Park De Hoge Veluwe een heel mooi restaurant met een heel goede keuken. Dat je hier ook 's avonds lekker kunt dineren, binnen of op het terras, is nog niet bekend. Met een eigen horeca-website naast de park-website kunnen we dit beter communiceren. Zo hebben we de zogenaamde dineractie gelanceerd, waarbij mensen de toegangsprijs terugkrijgen wanneer ze na vijf uur een entreekaartje kopen en gaan eten in het restaurant."

Onze oplossing 

Infocaster ontwikkelde binnen een maand een nieuwe, gebruiksvriendelijke website voor Restaurant De Hoge Veluwe. Op deze site wordt onder andere de actie gecommuniceerd waarmee restaurantgasten hun entreegeld voor het park terug kunnen krijgen. Ook is er een wisselwerking tussen de 'moederwebsite' van Het Nationale Park De Hoge Veluwe en de horeca-website. Zo kunnen bezoekers op de site van het restaurant een picknicktas bestellen waarbij ze worden omgeleid via de ticketshop van het park. 

De site is helemaal nieuw ontworpen en gemaakt door Infocaster.

  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
  • Met een fraai eigen design
  • Communiceert het actieaanbod om het restaurant los te zien van het park
  • Gekoppeld aan de hoofd-website

Het Nationale Park De Hoge Veluwe over de samenwerking

Monique Kokke: "We hebben veel contact met onze 'buren', zoals Apenheul en Burgers' Zoo, en die hadden al goede ervaringen met Infocaster. We wisten ook al dat ons online kassasysteem samenwerkt met de systemen van Infocaster. Dat maakt ontwikkelen makkelijker."

"Toen we nog aan het oriënteren waren, heeft een aantal van onze mensen bij Infocaster kennisgemaakt met het contentmanagementsysteem Umbraco. Hoe dit eruit zag en werkt wisten we daardoor al voor oplevering."

"Het ontwikkelproces zelf verliep heel snel en makkelijk. We hebben een gesprek met elkaar gehad en daarna is Infocaster direct aan de slag gegaan. De eerste opzet was al gelijk de stijl die we wilden. Het contact tussen Infocaster en onze online marketing ging ook fijn, met korte lijnen. En omdat Infocaster in Arnhem zit, konden we makkelijk overleggen. Het is bij ons om de hoek." 

"De site moest binnen een maand af zijn en dat is gelukt. Wat ik ook belangrijk vind", vervolgt Kokke, "is dat een partij na het opleveren van de website nog goed te bereiken is en betrokken blijft. We doen de praktische, kleine zaken aan de website zelf, maar de rest van het onderhoud en beheer ligt bij Infocaster. Heel prettig."

De technische kant

  • Ontwerp van een fraaie, toegankelijke en gebruiksvriendelijke website
  • Back-end development op basis van Umbraco CMS
  • Front-end development met HTML5, Vite en VueJS
  • Hosting op Microsoft  Azure Cloud achter een CDN voor extreem korte laadtijd
  • Gebruikte technieken: Umbraco CMS, Vite, Vue.JS en Figma voor design

Bekijk de website van Restaurant De Hoge Veluwe 

Infocaster-team

Bram van den Bogaard – back-end development & projectmanagement
Cesar Vinken – back-end development
Edwin van den Ham – front-end development
Marly Verzijl – design
Remko Wijnbergen – business development
Tim Jansen – front-end development